lauantai 1. tammikuuta 2011

Lähdön hetki lähestyy

Viimeiset viisi päivää Suomessa ovat alkaneet lähtöä valmistellessa. Montaa päivää en ehdi paikallani viettää näinä päivinä, enkä siis rauhassa rakkaani kanssa. Tänään olen matkustanut Raahesta Tampereelle ja huomenna menen jo kummipoikani luo Iittalaan odottamaan uutta perheenjäsentä tulevaksi. Jännät paikat ovat siis kummipoikani perheessä käsillä. Minusta olisi hienoa saada nähdä uusi tulokas vielä tämän vuoden puolella, koska muuten en näe pientä vasta kuin keväällä. Ehdinkin jo ennen joulua valmistella muumeja rakastavaa kummipoikaani lähtööni sanomalla, että lähden etelään ja palaan keväällä ihan niin kuin Nuuskamuikkunenkin. Varmasti vauva tuo perheeseen tänä keväänä sen verran säpinää, että minun poissaoloni ei haittaa.

Iittalasta lähdemme sitten kohti Helsinkiä hyvien ystävieni luokse uutta vuotta viettämään, jotka aloittavat "uuden elämän", uudessa asunnossa, uudessa työpaikassa, uudessa kotikaupungissa helsingissä tai stadissa kuten pitäisi kai sanoa. Jännittävä tulee olemaan heidänkin uuden vuoden alkunsa. Minä en ajatellut railakkaita bileitä pitää, koska kone nousee lauantaina ilmaan jo klo 8.30 ja vie minut Riikan kautta Amsterdamiin yöksi. Ainakin näin elän toivossa, koska lentoja on joulun aikaan jouduttu usein perumaan ja myöhästyttämään lumisateiden vuoksi. Sunnuntaina koittaa sitten saapuminen varsinaiseen opiskelukaupunkiini Nijmegeniin...


Seikkailu on siis edessä! Tältä ehkä Nuuskamuikkusestakin tuntuu, kun lähdön aika koittaa. Hän pakkaa telttansa nyssykkäänsä ja pitää vaelluskenkänsä jalassa. Avoimin mielin, pää pystyssä, matkaan vain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti